Ostoskori

Yleiset asetukset

Prinetti Connector -lisäosan asetukset löydät Magenton hallintaliittymästä: Asetukset -> Konfiguraatio -> Itella Prinetti -asetukset

  • Alkuperä -kohtaan tulee yrityksesi tiedot. Mikäli sinulla on sopimustunnus käytössäsi, syötä se tähän kohtaan. Infokoodi-kohtaan voi syöttää viisinumeroisen tarkenteen, joka näkyy osana lähetysten seurantakoodia. Info-koodi ei ole pakollinen tieto.
  • Prinetti-tili -kohtaan tulee Itellalta saamasi eChannel-tunnukset. Jos sinulla ei ole eChannel-tunnuksia Prinettiin, voit pyytää ne lähettämällä sähköpostia tuki@prinetti.net-osoitteeseen. Mainitse viestissäsi, että käytätte Lemonline Oy:n toteuttamaa Magento-integraatiota. Yhdyskäytävän osoitteita ei tarvitse muuttaa. Testaus-tila otetaan pois tuotantoympäristössä toimivasta kaupasta.
  • Toimitus -kohdassa voidaan valita lähetetäänkö seurantatiedot asiakkaalle sähköpostitse osoitekortin luomisen yhteydessä.
  • Postiennakko-kohtaan syötetään postiennakkomaksuja varten yrityksesi pankkitilinumero sekä valitaan maksutavat, joilla maksettaessa osoitekortin tulostuksessa käytetään postiennakko-lisäpalvelua. Lisää postiennakkomaksujen käyttöönotosta täällä.
  • Testaustila tulee kytkeä pois päältä käytettäessä oikeita tunnuksia.